03-02-2024 - Sempre's Talent Night

Sempre kijkt terug op een zeer geslaagde editie van het jaarlijkse Verenigingsconcert, waarbij het vele talent dat de vereniging rijk is op allerlei manieren tot uiting kwam. Het was de aftrap ook van het 135 jarig jubileum van Sempre Crescendo. Zo werd het concert geopend en afgesloten door het ‘Groot Sempre Orkest’, bestaande uit de muzikanten van het opstartorkest, het jeugdorkest ‘Little Sempre’ en het fanfareorkest – bij elkaar bijna zestig muzikanten!

 

Voor een goed gevulde sporthal van De Staver speelden de beide jeugd orkesten gezamenlijk en onder leiding van hun nieuwe dirigent Suzanne Kanters-Baai een aantal vrolijke werken, afgewisseld met optredens van het fanfareorkest, zoals altijd onder leiding van Erik Rozendom, waarbij het repertoire uiteenliep van klassiek tot filmmuziek.

 

Tussen de optredens van de orkesten door waren ook allerlei speciaal voor dit concert samengestelde ensembles te beluisteren. Zo traden er twee muzikale familie-ensembles op, speelden vier hele jonge muzikantjes uit de jeugdafdeling muziek uit ‘The Lion King’ en gaven de twee oudste leden van Sempre – samen goed voor 153 jaar levenservaring – een sfeervolle uitvoering van de jazzklassieker ‘Misty’. Ook de oudere jeugd vormde een ensemble, dat het aanstekelijke nummer ‘Mr. Blue Sky’ van The Electric Light Orchestra liet horen.

 

Alles bij elkaar een zeer afwisselende avond, waarin de vele jeugdleden van Sempre een prominente rol hebben gespeeld – iets waaraan de vereniging erg veel waarde hecht en trots op mag zijn!

 

Veel dank is verschuldigd aan de vrienden van Sempre en een aantal sponsoren te weten Peemanbouw , Den Hollander Advocaten, Munt & ZO, laatste als sponsor voor onze jeugd. Bremer Media & Events verzorgde op uitstekende wijze licht en geluid. Dank ook aan personeel van Sportcomplex De Staver voor hun goede zorgen.

 

Meer foto's, gemaakt door Jaishree Groen-Meijer, via: https://www.facebook.com/share/p/nfojCJie8dDxLDTy/?mibextid=WC7FNe