Agenda

31-05-2024 - Avondvierdaagse

In de week van 31 mei 2024 lopen deelnemers de avondvierdaagse van Goeree-Overflakkee. Op vrijdag vindt de laatste etappe plaats en worden de deelnemers feestelijk binnengehaald met muziek door leden van ons fanfareorkest. Informatie over locatie en aanvangstijd volgt.

Lees meer »

08-06-2024 - Fluzi

Zaterdag 8 juni 2024 vieren we in Middelharnis het Fluzi-feest. Fluzi staat voor “Flakkee uit zijn isolement”. Dit jaar is het 60 jaar geleden dat door de realisatie van de Hellegatsdam en opening van de Haringvlietbrug ons eiland een vaste oeververbinding kreeg met “de overkant”. Een eeuwenlange wens kwam in vervulling. Sempre Crescendo verleent haar muzikale medewerking. Informatie over precieze locatie en aanvangstijd volgt.

Lees meer »

11 t/m 13-07-2024 - Musica Nautica

Onze jaarlijkse trots: Musica Nautica op een ponton in de haven van Middelharnis met dit jaar een driedaagse. Sempre trapt af met een optreden op donderdagavond door zowel de jeugdorkesten als het fanfareorkest. Daarna speelt traditiegetrouw de Bigband uit Den Bommel. Het verdere programma volgt.

Lees meer »

31-12-2024 - Oudejaarsinstuif

Tijdens de jaarlijkse Oudejaarsinstuif sluiten we het jaar feestelijk af en vieren we de jubilea van onze leden. We maken muziek, eten een oliebol en kletsen gezellig bij. Alle leden en aanhang zijn van harte welkom. Locatie is de Notenkraker. Precieze tijd volgt.

Lees meer »