2023-2024

08-06-2024 - Fluzi-feest

Zaterdag 8 juni 2024 vierden we in Middelharnis het Fluzi-feest. Fluzi staat voor “Flakkee uit zijn isolement”. Dit jaar was het 60 jaar geleden dat door de realisatie van de Hellegatsdam en opening van de Haringvlietbrug ons eiland een vaste oeververbinding kreeg met “de overkant”. Een eeuwenlange wens kwam in vervulling. Sempre Crescendo verleende 60 jaar geleden al haar muzikale medewerking en was ook dit jaar van de partij. Lid Arie Noordijk was 60 jaar geleden ook aanwezig bij dit evenement er werd nog kort en spontaan geïnterviewd over zijn ervaring. Na de opening door de burgemeester, speelde de blaaskapel een uur lang gezellige deuntjes om het publiek in feestelijke stemming te brengen.

Lees meer »

31-05-2024 - Avondvierdaagse

In de week van 31 mei 2024 liepen deelnemers de avondvierdaagse van Goeree-Overflakkee. Op vrijdag vond de laatste etappe plaats en werden de 419 deelnemers feestelijk binnengehaald met muziek van de Blaaskapel.

Lees meer »

04-05-2024 - Dodenherdenking

Dit jaar vond de Dodenherdenking plaats bij het herdenkingsmonument in Middelharnis. Een koperensemble van Sempre verleende haar muzikale medewerking. (Foto uit 2023 door Jaishree Groen-Meijer).

Lees meer »

27-04-2024 - Reveille en Aubade

Volgens jaarlijkse traditie begeleidden alle leden van Sempre de aubade op Koningsdag bij Nieuw-Rijsenburgh te Sommelsdijk. Hieraan voorafgaand werd 's morgens vroeg de reveille vanaf de kerktoren gespeeld door onze trompettisten. Op dit tijdstip was het nog koud en nat, gelukkig kwam dit tijdens de mars naar Nieuw-Rijsenburgh helemaal goed en hebben we de bewoners van Nieuw-Rijsenburgh een stralende ochtend mogen bezorgen. Meer beelden via https://fb.watch/rP0OgDdbFE/ 

Lees meer »

20-04-2024 - Rally Rotary/Tulpentocht

20-04-2024 was een dag met een druk muzikaal programma voor Sempre. De dag werd gestart met een muzikale bijdrage van de Blaaskapel bij de start van de Rotary GO Rally 2024. Na een avond instuderen, werden klassiekers zoals "Wild Rover" en "Que sera" ten gehore gebracht. 's Avonds ontving Sempre een prachtige cheque namens de Rotary, ten bate van jeugd en opleiding. Inmiddels is hiervan al een prachtige Selmer-alt-saxofoon aangeschaft voor Simone.

Lees meer »

13-04-2024 - Goodwillconcert

Op zaterdag 13 april 2024 speelde het fanfareorkest tijdens een middagconcert voor de bewoners en het personeel van Stichting Zuidwester in de Meerpaal op Hernesseroord. Wat een fantastische middag! Het was één groot feest. Cliënten als dirigent, Nederlandse muziek werd uit volle borst meegezongen en uiteraard werden ook de nodige dansjes gemaakt. Meer foto's, van Jaishree Groen-Meijer, via https://www.facebook.com/share/p/SEnWDoL5PdvVCx11/?mibextid=WC7FNe

Lees meer »

11-03-2024 - ALV

Op maandag 11 maart 2024 vond de halfjaarlijkse ALV plaats waarvoor alle leden en ouders van jeugdleden werden uitgenodigd. Het was een geslaagde avond, waarin belangrijke thema's ter tafel kwamen.

Lees meer »

03-02-2024 - Sempre's Talent Night

Sempre kijkt terug op een zeer geslaagde editie van het jaarlijkse Verenigingsconcert, waarbij het vele talent dat de vereniging rijk is op allerlei manieren tot uiting kwam. Het was de aftrap ook van het 135 jarig jubileum van Sempre Crescendo. Zo werd het concert geopend en afgesloten door het ‘Groot Sempre Orkest’, bestaande uit de muzikanten van het opstartorkest, het jeugdorkest ‘Little Sempre’ en het fanfareorkest – bij elkaar bijna zestig muzikanten!

Lees meer »