2021

Ook in 2021 heeft het Coronavirus roet in het eten gegooid. Veel geplande activiteiten konden geen doorgang vinden. Toch hebben we het voor elkaar gekregen om elkaar op te zoeken en de binding met de vereniging te behouden. Het dagelijks bestuur heeft elkaar 2 keer online opgezocht en het bestuur heeft in 2021 drie keer online vergaderd. 

 

Little Sempre heeft op 2 februari en op 23 februari online bij gekletst. 

 

Op Koningsdag is er bij Nieuw Rijsenburgh buiten een verrassingsoptreden geven door diverse enthousiaste muzikanten. De muziek toverde een glimlach op de gezichten van de bewoners. Toch fijn dat we in moeilijke tijden ook onze bijdrage kunnen leveren. 

 

Op 25 mei mochten we weer met elkaar gaan repeteren. Beetje onwennig, maar fijn dat we weer met elkaar live konden musiceren. 

 

Op 13 juli hebben we een fijne verenigingsavond gehad. Het was organisatorisch en muzikaal niet mogelijk om Musica Nautica voor te bereiden, dus is er besloten om dit optreden te cancelen. In plaats daarvan zouden we op 13 juli een concertje verzorgen bij Nieuw Rijsenburgh. Helaas liepen de besmettingen weer op, dus kon dit concert niet doorgaan. Als alternatief hebben we een fijne samenspelavond gehad met elkaar.  Little Sempre heeft eerst gezellig met elkaar gegeten en aansluitend een concertje verzorgd voor de ouders. Tevens hebben een aantal leerlingen samen met hun docent opgetreden. Na Little Sempre is de Notenkraker omgebouwd tot opnamestudio en heeft het fanfareorkest haar repertoire (eigenlijk bestemd voor Musica Nautica) als een concert opgenomen. Het was een goede afsluiting van het seizoen. 

 

Per 1 september heeft Little Sempre een nieuwe dirigent: Julian van der Linden.  

 

Op 28 oktober vond de ALV 2021 plaats. 

 

In verband met de stijgend aantal besmettingen zijn de volgende concerten afgelast: 

22 november: Verenigingsconcert  

14 december: Kerstconcert Nieuw Rijssenburg 

 

Op zaterdag 18 december heeft een deel van de muzikanten van het Fanfareorkest (net als op Koningsdag) een bezoekje gebracht aan Nieuw Rijssenburg. Buiten bij de diverse huiskamers hebben zij kerstliedjes gespeeld. Als afsluiting Ere zij God bij de hoofdingang. Een en al dankbaarheid.  

Wat heerlijk om dit te kunnen doen. 

 

Op 21 december had Little Sempre online bingo. Wat een fanatieke groep!!  

 

Helaas kon de Oliebolleninstuif 31 december niet doorgaan. Ook de jubilarissen konden niet gehuldigd worden. Hopelijk kunnen we dit in op oudejaarsdag in 2022 goed maken.  

 

Door diverse acties hebben we de clubkas weer een beetje kunnen aanvullen.  

  • Lege flessenactie 
  • Plusmarkt “sponsor je club” 
  • De anjercollecte 
  • Rabobank Clubactie 

 

Dank aan iedereen die op welke manier dan ook zijn steentje heeft bijgedragen.