Fanfareorkest

De kern van Sempre Crescendo wordt gevormd door het fanfareorkest dat bestaat uit saxofoons, bugels, hoorns, trompetten, trombones, euphoniums, bassen en slagwerk. Doelstelling van het fanfareorkest is om op een zo hoog mogelijk niveau te musiceren met voldoende aandacht voor speelplezier, ontspanning en de sociale functie van de vereniging in de gemeente Goeree-Overflakkee en in het bijzonder de dorpskernen Middelharnis en Sommelsdijk.

 

Het fanfareorkest van Sempre komt uit in de eerste divisie van de KNMO. Naast het deelnemen aan concertwedstrijden is ook het geven van concerten een belangrijke activiteit. Het fanfareorkest staat onder leiding van dirigent Erik Rozendom.

 

Het fanfareorkest is altijd op zoek nieuwe leden om de bezetting te versterken. Op alle blaasinstrumenten en in de slagwerksectie is er plaats in het orkest. Ben je geïnteresseerd, kom dan op de dinsdagavond eens een kijkje nemen in verenigingsgebouw de Notenkraker of stuur een e-mail naar semprecrescendo@live.nl. Dat kan uiteraard ook wanneer je nog geen muziekinstrument bespeelt, maar dit wel graag zou willen leren!