Repetities & contributie

Fanfareorkest

Het Fanfareorkest repeteert iedere dinsdagavond van 19:30 uur tot 22:00 uur. De contributie voor het Fanfareorkest bedraagt €20,00 per maand voor leden ouder dan 18 jaar. Voor leden jonger dan 18 jaar bedraagt de contributie €15,00 per maand.

 

Jeugdorkesten

Onze jeugdorkesten, het Opstartorkest en Little Sempre, repeteren op vrijdagavond van 17:00 uur tot 17:30 uur en van 17:45 uur tot 18:30 uur. De contributie voor onze jeugdleden bedraagt €8,50 per maand. Naast contributie aan onze vereniging, betaal je lesgeld voor muzieklessen bij Muziekgebouw Goeree-Overflakkee. Leden van een vereniging ontvangen korting op het lesgeld. Lesgeldtarieven vind je via https://www.muziekgebouwgo.nl/lesgelden/. Aanmelden voor muziekles kan gedurende het hele jaar via https://www.muziekgebouwgo.nl/.

 

Alle repetities vinden plaats in Verenigingsgebouw de Notenkraker. Het adres van dit gebouw is Juliana van Stolberglaan 17, 3241 GL te Middelharnis

 

De Gemeente Goeree-Overflakkee kent speciale regelingen voor mensen met lagere inkomens. Mocht betaling van lesgeld of contributie een probleem vormen, kunt u wellicht aanspraak maken op bekostiging via de Gemeente. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente.